Home / Best of / Ilyen egy luxus számítógép

Ilyen egy luxus számítógép

Íme a bizonyíték arra, hogy egy számítógépnek nem feltétlenül kell unalmas doboznak lennie.

 

Érdemes belegondolni abba, hogy mindennapjaink során hány és hány órát töltünk el a számítógépünk előtt ülve, kényelmes, vagy kevésbbé kényelmes formában. Ez a masina sokak számára napi 8-10 órás elfoglaltságot biztosító munkaeszköz, ezen olvassuk el a legfrissebb leveleinket és a nap végén egyeseknek az a kikapcsolódás, hogy néhány kört vezetnek egy számítógépes szimulációban.

 

Az Emperor 200 Luxury Computer Workstation nevezetű újdonság megpróbálja teljesen új köntösbe bújtatni az amúgy egyébként a legtöbb esetben unalmas és kényelmetlenül használható számítógépeket. A komplett rendszer egyik fő eleme a rendkívül kényelmes ülő alkalmatosság, mely tulajdonképpen nem más, mint egy remekül kipárnázott, motorosan állítható, fotelszerű főnöki szék.

 

Miután helyet foglalunk a high-tech berendezésben, három hatalmas méretű, 24 colos képátlójú LCD monitorra nyílik rálátásunk, melyek révén nemcsak a munka, hanem a játék is teljesen új dimenziót nyer. A fejlesztők az egyszerű használatról is gondoskodtak: a masina összes funkciója elérhető egy kis érintőpanelről, mely a kartámaszon kapott helyet.

 

Az pedig tulajdonképpen már csak a hab a tortán, hogy még fényterápiás berendezés, és kiváló levegőminőséget biztosító légszűrő megoldás is került a fedélzetre. A csúcstechnológiának és a luxusnak persze alaposan megkérik az árát, ugyanis a különböző színváltozatokban rendelhető Emperor 200 Luxury Computer Workstation alapára átszámítva mintegy 10 millió forint.

Tekintse meg

Lányos apák

Lányos apák 10 parancsolata, mondanom se kell, hogy röhögőgörcs

1. A leány gyermek élete végéig szűz marad, akkor is, ha felnőtt korában családot alapít. ...