Home / Best of / Ilyen egy 190 millió forintos garázs

Ilyen egy 190 millió forintos garázs

Ebbe a garázsba minden bizonnyal nem Suzukival, hanem sokkal inkább Bentley-vel fognak beparkolni.

 

Az Egyesült Királyságban jelenleg átlagosan 160 ezer fontba, vagyis napi árfolyamon átszámítva mintegy 57 millió forintba kerül egy lakás/ház. Ehhez képest az egyik brit ingatlanos cég kínálatában most felbukkant egy garázs, melynek ára 525 ezer font, ami átszámítva közel 190 millió forintot jelent.

 

Könnyen kiszámolható, hogy ennek a szuperdrága garázsnak az árából akár három, úgymond átlagos brit lakást lehetne vásárolni és még maradna is egy kevés pénzünk. Érdekesség, hogy a szigetország legdrágább garázsát látva az ember abszolút nem gondolná, hogy milyen komoly értéket képvisel, hiszen a garázsajtó fekete festése nem éppen friss, és a mellette lévő téglák sem a legtisztábbak.

 

A titok nyitja nem más, mint a 6,4 méter széles (két kocsi befér) garázs különleges elhelyezkedése. Magyarul az eladó azért kérhet 190 millió forintot egy ilyen, mondhatni enyhén lepukkant garázsért, mert az London belvárosában, egy a Harrods luxusáruházhoz közeli kis utcában található, ahol jelenleg gyakorlatilag lehetetlen hasonló eladó ingatlant találni. Ezen a környéken egyébként mostanság átlagosan 980 ezer font (350 millió forint) ellenében cserélnek gazdát az ingatlanok.

 

Tekintse meg

no

Női hiszékenység kontra férfi hiszékenység

Az örök kérdés, a megválaszolhatatlan dilemma, az abszolút rizikófaktor. Nők kontra férfiak, ezúttal a hiszékenység ...