Home / Best of / Hírességek, akik eladják luxus házukat

Hírességek, akik eladják luxus házukat

Fantasztikus országokban, fantasztikus házak és mégfantasztikusabb eladói. Akik megveszi ezeket a házakat, azok lehetőséget kaphatnak arra, hogy a világ hírességeinek az életébe betekintést kapnak. Itt van a kedvencek, Jennifer Love Hewitt, Celine Dion és Robin Williams.

Jennifer Love Hewitt
Az egykori tini csillagnak nagyon sok pénz folyik be az ingatlanjainak kiadásából. Jennifernek a legszebb ingatlanja Toluca Lake-en van és kb. 2,895,000 Dollárt ér. Havonta 12.500 Dollárért adja ki.  A ház egy nagyon barátságos, tágas szobákat és 6 db fürdőszobát tartalmaz. A kertben egy hatalmas medence és egy beépített nagy terasz található. Az ingatlan valószínűleg nem a leg pazarabb ingatlan a felsorolásunkban, viszont egy tény: luxus és  a kényelem kombinációjában minden megtalálható benne.

3,216 négyzetméteren négy hálószoba található. Ez a hely tökéletes helyszín egy meleg otthonnak vagyegy hosszabb nyári vakációnak.

 

 

Robin Williams
Egy biztos: azt mondják, hogy Robin Williams az egyik legviccesebb ember. A háza viszont nem vicc, 35,000,000 Dollárért lehet megvásárolni, Napa városában.

Körülbelül 653 hektár, mellyen található egy természetes tó, szőllős, és egy nagy farm, állatokkal.
Ezen a birtokon található ház 25 szobával rendelkezik. Összesen öt hálószobával, és hat fürdőszobával. A szobák között található egy nagy könyvtár, színház, borospince. Van egy lift és egy kilátótorony ad nagyszerű kilátást a völgyre és a kanyonra. A bor szerelmeseinek is mutathatunk igazi ritkaságot a farmon: Cabernet Sauvignon szőlő található a lankás, toscanai területen, amely egy tökéletes lehetőséget ad a vásárlónak, hogy az ingatlan megvételét követően élvezze a country életstílust.

 

 

Celine Dion
Celine Dion egyik legszebb ingatlanjától szeretne megvállni. Az ingatlan értéke eléri a 29,655,500 Dollárt. Egy privát sziget is tartozik hozzá, ami körülbelül 830,000 négyzetméter. Ezt a burjánzó kő otthon 2001-ben építették, kifejezetten Dionnak és családjának. A sziget teljesen bekerített. A szigetre egy privát biztonsági hídon lehet átmenni. A 24.000 négyzetméter alapterületű kastély tükrözi a francia Normand Chateau designt. Ezt a jelleget a fa és a kő határozza meg. Az első emeleten található a nappali és étkező, valamint egy pazar, egyedi konyha, könyvtár, családi szoba, és a “nap” szobák.

Egy lépcsősor vezetinnen a gyerekszobákhoz. A harmadik emetene találhatóak a vendégszobák és egy tornaterem. Minden szobához kő teraszok és a teraszokról fantasztikus kilátás nyílik. A kastély része még egy nagy medence.

 

Tekintse meg

no

Női hiszékenység kontra férfi hiszékenység

Az örök kérdés, a megválaszolhatatlan dilemma, az abszolút rizikófaktor. Nők kontra férfiak, ezúttal a hiszékenység ...