Home / Best of / Híres emberek / Liam Neesont felesége halála ébresztette rá a legfontosabb dologra!

Liam Neesont felesége halála ébresztette rá a legfontosabb dologra!

Liam Neeson felesége néhány évvel ezelőtt hunyt el, váratlanul. A színész teljesen összetört, és a szörnyű tragédia hatására teljesen átértékelte életét.  

Azt mondják, a legnehezebb dolog az életben, elveszíteni valakit, akit szeretsz. Valakit, akivel együtt töltötted a napokat, aki életed részévé vált. Valakit, aki megmutatta Neked, miről is szól a szeretet. ennél rosszabb dolog senkivel sem történhet.

A feleségem váratlanul halt meg. Rengeteg örömöt csempészett az életembe. A mindenem volt. Az a 16 év, amíg a férje voltam, megtanította nekem, hogyan kell feltétel nélkül szeretni. Meg kell állnunk és hálásnak kell lennünk a párunknak. Mert az élet nagyon rövid. Tölts sok időt a pároddal! Légy jó hozzá! Mert könnyen lehet, hogy egy nap, mikor felnézel a telefonodból, már nem lesz ott többé.

Liam Neeson 2

Amire ez a borzalmas veszteség leginkább megtanított, a következő: élj és szeress minden nap úgy, mintha az utolsó napod. Mert egy nap tényleg az utolsó lesz! Merj élni! Használd ki a lehetőségeidet! Minden nap mondd el azoknak, akiket szeretsz, hogy mit érzel irántuk! Ne tékozolj el egy pillanatot sem abból, ami megadatott! Így érdemes élni!”

 

Forrás

 

Tekintse meg

akaratero

10 egyszerű akaraterő fejlesztő gyakorlat, amit jó ha te is ismersz!

„Hogyan lehet erősíteni az akaraterőt?” – teszik fel sokan a kérdést, köztük sok kutató is ...