Home / Best of / Ha már a luxusjacht sem elég

Ha már a luxusjacht sem elég

Bizony vannak olyan helyzetek az életben, amikor még egy minden luxussal felvértezett jacht sem képes maximálisan kielégíteni az igényeket.

 

Stuart Parr designer és filmproducer éppen egy hatalmas jachton hajózott az olasz partokhoz közel, amikor egy érdekes problémára lett figyelmes. Amennyiben a hajó vendégei napozni szerettek volna, akkor fel kellett menniük négy emelet magasba a hajó felső szintjére, ha pedig fürdeni szerettek volna a tengerben, akkor le kellett menniük a legalsó fedélzetre és onnan beugrani a vízbe. Parr úr most megtalálta a megoldást a problémára.

 

Emberünk megtervezte a Parr Luxe Sea Cabana nevezetű vízi készséget, ami tulajdonképpen nem más, mint egy kifejezetten a luxusjachtokhoz szánt exkluzív és hatalmas méretű szupermatrac. A 3,9×5,1 méteres felületű eszköz belső részét különféleképpen lehet kialakítani, így például az egész felületet, illetve annak csak egy részét is le lehet fedni. A maximum 20 fős szállítására alkalmas Parr Luxe Sea Cabana tetején egy áttetsző árnyékoló is helyet kapott, hogy senki se kapjon hőgutát. A 15 perc alatt felfújható és üzembe helyezhető különlegesség ára 35 ezer dollár, vagyis mintegy 8 millió forint.

 

Tekintse meg

no

Női hiszékenység kontra férfi hiszékenység

Az örök kérdés, a megválaszolhatatlan dilemma, az abszolút rizikófaktor. Nők kontra férfiak, ezúttal a hiszékenység ...