Home / Best of / Golden Dreams iPhone 5 gyűjteménye

Golden Dreams iPhone 5 gyűjteménye

Annak érdekében, hogy biztosítsa az igényes vásárlók, egyedi kinézetű iPhone 5-jét, hogy minnél egyedibb, szebb, és különleges legyen, a genfi ​​székhelyű cég, a Golden Dreams elkészítette az exkluzív iPhone 5 kollekcióját, amely az arany és a minőségi bőr fúziójának eredménye. A minőségi termékek készítésében szerzett tapasztalatok segítették abban , hogy újradefiniálja az exkluzívitást, és egy következő szintre emelje a kényeztetés és kiváltság fogalmát. A Golden Dreams exkluzív és elegáns iPhone 5 kollekció kialakításában észrevehető a svájci precizitás és szakmunka, a két különböző kiadásban, a Desert Edition és a Gold Edition 24ct -ban is.

Az első bőrrel borított iPhone 5 is ennél a cégnél készült, amellyel a Desert Edition büszkélkedhet. Ez a lenyügőző, igazi ‘Mississippi Alligator’ bőr hihetetlen látványt nyújt és még az érintése is elképesztő. Figyelemre méltó az a tény is, hogy annak az érdekében, hogy a telefon vastagsága ne változzon a mérnökök teljesen újra tervezték a hátulját. Az igények kielégítése érdekében a bőr többféle színben, továbbá a telefon pereme 24 karátos arannyal vagy fekete krómmal is bevonható.

Egy arany tükör és telefon egyben, ez a luxus verzió egy csillogó arany tükörrel a hátulján büszkélkedhet, amit a legnemesebb fémek vesznek körbe. Fekete és fehér kivitelben kapható, 24 karátos aranyozással.

Tekintse meg

no

Női hiszékenység kontra férfi hiszékenység

Az örök kérdés, a megválaszolhatatlan dilemma, az abszolút rizikófaktor. Nők kontra férfiak, ezúttal a hiszékenység ...