Home / Best of / Egy hely, ahol jó dolgozni

Egy hely, ahol jó dolgozni

Az irodai munkavégzés minőségére nagyon komoly hatást gyakorol annak a helynek a kialakítása, ahol a munkatársak dolgoznak.

 

Egy nemrégiben készített felmérés szerint az irodai alkalmazottak 70 százaléka úgy gondolja, hogy a munkahelyén azért nem tud rendesen a munkájára koncentrálni, mert ott folyamatosan zavarják, a megkérdezetteknek pedig több mint 78 százaléka azt nyilatkozta, hogy a munkahelyének kialakítása messze nem ideális. De mit lehet ilyenkor tenni?

 

Például azt, hogy a munkaadó felújítja a munkavégzés helyét, kidobja a régi bútorokat és azok helyére újakat vesz, na persze csak ha a költségvetése engedi. Ebben az esetben jöhet szóba a Lista Office által nemrégiben bejelentett, Mindport nevezetű irodai bútorrendszer, mely villámgyorsan be is zsebelt egy Red Dot Design Awardot.

 

A svájci Greutmann-Bolzern által tervezett munkaállomások gyakorlatilag minden igényt képesek kielégíteni, így például találhatók közöttük zárt és nyitott egységek, valamint egyéni és csoportos munkavégzésre is alkalmas berendezések. A fejlesztők szerint nem elhanyagolható szempont, hogy a Mindport nem egyszerűen csak jobb közérzetet biztosít az alkalmazottak számára, hanem segítségükkel akár 25 százalékos helymegtakarítás is elérhető.

 

Tekintse meg

no

Női hiszékenység kontra férfi hiszékenység

Az örök kérdés, a megválaszolhatatlan dilemma, az abszolút rizikófaktor. Nők kontra férfiak, ezúttal a hiszékenység ...