Home / Best of / Az otthoni mozitermek netovábbja

Az otthoni mozitermek netovábbja

Ha kellő mennyiségű pénz figyel a bankszámlánkon, a valódi moziélményhez nem feltétlenül kell felkeresnünk egy normál mozit.

 

Valószínűleg bátran kijelenthetjük, hogy néhány kivételtől eltekintve mindannyian szeretünk moziba járni. Azok, akik esetleg nem szeretnek, azok legtöbbször azt kifogásolják, hogy a hatalmas vásznas moziélményt alaposan lerontja a körülöttünk ülők zavaró viselkedése. De mi van akkor, ha a mozitermet mi magunk üzemeltethetjük a saját otthonunkban és a kiválasztott filmeket az általunk meghívott barátainkkal tekinthetjük meg?

 

Az igazán tehetős amerikai milliomosok otthonából általában nem szokott hiányozni egy-egy kisebb-nagyobb moziterem, és vannak olyan fanatikus filmrajongók, akik egy-egy konkrét filmre hegyezik ki a terem kinézetét, legyen szó például a Star Wars-ról, vagy mondjuk a Titanic-ról. A kifejezetten otthoni mozitermek építésére szakosodott Elite Home Theater Seating legfrissebb munkája pedig nem más, mint egy Batman tematikájú moziszoba.

 

A több mint 2 millió dollár, vagyis mintegy 470 millió forint értékű mozit egy 1000 négyzetméteres alapterületű floridai luxusvillában építi meg a cég. A filmvászon 180 colos mérettel rendelkezik, oldalt pedig hat darab Batman öltözék és egy valódi Batman járgány is helyet kap a teremben.

 

Tekintse meg

no

Női hiszékenység kontra férfi hiszékenység

Az örök kérdés, a megválaszolhatatlan dilemma, az abszolút rizikófaktor. Nők kontra férfiak, ezúttal a hiszékenység ...