Home / Best of / A világ legdrágább porszívója

A világ legdrágább porszívója

Ezzel a szuperluxus masinával vélhetően még a takarítás is valódi élménnyé válik.

 

A különböző prémium kategóriás termékek gyártásával és forgalmazásával foglalkozó GoVacuum bejelentette legfrissebb modelljét, mely nem más, mint a CV62711-es típusjelzésű újdonság. Ez így önmagában véve még nem túl sok információt árul el a termékről, mely egyébként nem más, mint egy limitált példányszámban készülő, abszolút különleges porszívó.

 

A gyártó nem kevesebbet állít a CV62711-ről, minthogy jelen pillanatban ez a világ legdrágább porszívója. Ez minden bizonnyal így is van, hiszen a készségért nem kevesebb mint 1 millió dollárt, vagyis átszámítva mintegy 234 millió forintot kell fizetnünk. Amennyiben megtörtént a kifizetés, rögtön kezdetét veszi egy rendkívül szofisztikált személyre szabási folyamat, melynek keretein belül a 24 karátos arannyal bevont porszívót különböző díszítésekkel és gravírozásokkal látja el a gyártó – természetesen a megrendelő kívánságának megfelelően.

 

A mindössze száz példányban készülő masina kapcsán nem győzi hangsúlyozni a gyártó, hogy sokkal több, mint egy egyszerű aranyozott szobadísz, vagyis ez a porszívó normál társaihoz hasonlóan remek szolgálatot tehet takarítás közben. Ebben komoly szerepe van többek közt a nagyteljesítményű motornak, a HEPA szűrőnek, illetve az átlagnál szélesebb szívófejnek.

 

Tekintse meg

no

Női hiszékenység kontra férfi hiszékenység

Az örök kérdés, a megválaszolhatatlan dilemma, az abszolút rizikófaktor. Nők kontra férfiak, ezúttal a hiszékenység ...