Home / Best of / A születésnapos Szabó Gyuri bácsi, aki parlagfű teát iszik, úgy irtja

A születésnapos Szabó Gyuri bácsi, aki parlagfű teát iszik, úgy irtja

Tudtad, hogy a parlagfű egy nagyon hasznos növény? De nem csak hasznos, intelligens is!
Az a feladata, hogy megóvja a földet a kiszáradástól. Ahol parlagon van egy földdarab, ott elszaporodik, hogy megóvja az adott föld területét. Ahogy megóvta, azután átadja a helyét más növényeknek, amelyek az így megóvott talajon már képesek voltak megmaradni és szaporodni. Olyan ez, mintha valaki nyerne a lottón 1 milliárdot és neki csak 100 millió kellene, és a maradék 900 milliót elosztaná a rászorulók között.

A bükki füves ember 10 jó tanácsa, amiről tudnod kell! Kattints ide érte!

parlagfu Tea 1

Te nem érzed csúsztatásnak a parlagfű irtását amúgy? Én sokszor elgondolkodom rajta miért kiáltották ki ennyire ősellenségnek. Mert ugye a búzára, a búzából készült ételekre a lakosság 90 %-a, a szarvasmarha tejére és az ilyen tejjel készült tejtermékekre a lakosság 80 %-a allergiás és mégsem irtják ki sem a teheneket, sem a búzát a földeken. Ezt az érzékenységet nem allergiának hívják, hanem glutén- és laktóz érzékenységnek! Nagyon sokan allergiásak a pollenekre (ürömfű, repce, paréj, libatop, stb), és nemcsak a parlagfű pollenjeire, s mégis a parlagfű van kikiáltva fő ellenségnek! Legalább annyi ember allergiás az állati szőrökre, különösen a kutya- és macskaszőrökre és ezen állatok ürülékeire, mint a parlagfű pollenjeire, s mégsem irtatják ki hatóságilag sem a kutyákat, sem a macskákat, pedig más tekintetben, csak Budapesten az utcai megszáradt kutyagumik szállóporától évente 3-4 kisgyermek meg is vakul!

Hazánkban úgy akarnak védekezni az allergia ellen az illetékesek és mindenféle egyletek, hogy a parlagfű irtására szólítanak fel. A parlagfüvet csak vegyszerekkel tudnák véglegesen kiirtani, ha egyáltalán véghez lehetne ezt vinni. A parlagfű is a természet része és kipusztításával felborulna a természet rendje. A vegyszeres irtás több kárt okozna az embereknek és a természetnek, mint a parlagfű az embereknek. A parlagfű után aztán jönnének a többi allergének, az ürömfélék, a libatop, a nyírfák és még sorolhatnám a növényeket s végül nem volna körülöttünk természet, mert a kultúrnövényeket is irtani kellene, mert aki allergiás, az előbb-utóbb a kukorica, a búza, stb. pollenjeire is érzékennyé válna, s így lassan kipusztulna az emberiség is.

“Én úgy irtom a parlagfüvet, hogy megeszem.  Ilyenkor, amikor még zsenge, összevágom apróra egy kis petrezselyem-, vagy zeller-zölddel, – önmagában sem rossz!- és rászórom a szendvicseimre, a kiszedett ételeimre ( leves, kása, tészta, főzelék, barna rizs). Ebben a zsenge korban nagyon sokat leszedek és leszárítom, majd szárítva tárolom, s így egész évben tudom az ételeimbe, ételeimre tenni a szárított, megőrölt porát. Sokan nem hitték el, hogy jómagam eszem a parlagfüvet, ezért rám küldték a különböző tv-s társaságokat is, akik felvették, ahogy a parlagfüvet fogyasztom.” (Írja Dr.Weixl-Várhegyi László feltaláló, mérnök-radiesztéta, bioenergetikus, fitoterapeuta, életmód- és táplálkozási tanácsadó és terapeuta, természetgyógyász)

Itt találod a Nagy gyógynövény horoszkópodat!

A bükki füvesember, Szabó Gyuri bácsi is a fogyasztását javasolja. Előadásaiban mindig elmondja:

A parlagfűben nagy mennyiségben található  B37 vitamin, és a kevésbé ismert P2 vitamin. Ásványi anyagokban gazdag, sok vasat, rezet és káliumot tartalmaz, ezen kívül enzimeket és nyomelemeket. Gyógyítja az emésztési problémákat, a rákot, sejtvédő hatású.

A bükki füvesember éves egészségvédő naptára IDE kattintva érhető el!

parlagfu Tea 2

A testi betegségek lelki okainak lexikális felsorolását ITT találod!

A legtöbb recept szerint lehet a szárított vagy zöld leveleiből is teát is főzni. Javasolják, hogy desztillált vízzel készítsük el, és egy literhez egy púpozott teáskanálnyit tegyünk. Ha nem szeretjük keserűen, akkor tehetünk vele együtt forrázásra egy teáskanál sztívia port.

Ha zöld levélből és szárából főzzük a teát, akkor nagyobb adag zöldet kell leforrázni, mint a szárított őrölt por használta esetén.

Egyébiránt webáruházakban vásárolható parlagfű tea és parlagfű tabletta, melyek árusítását a jelek szerint semmilyen törvény nem tiltja.

A parlagfüvet Észak-Amerikában az indiánok már évszázadokkal ezelőtt gyógynövényként alkalmazták. A virágzó növény teáját a népi gyógyászatban helyi vérzések és gyomorbetegségek ellen használták, szétmorzsolt leveleit rovarcsípésre, gyulladt sebekre rakták. A levelek főzetét fejbőr lemosására, bőrbetegségek gyógyítására, borogatását elfertőzött sebek és szemgyulladás kezelésére használták.

(Fontos adalék: a parlagfűnek talajméregtelenítő funkciója van. Ahol kibújik, azt a területet parlagon kell hagyni, ugyanis ott akkor baj van a talajjal. Vagy szennyezett (kémiailag vagy energetikailag), vagy kimerült, elfáradt. Egészen addig, és olyan mennyiségben szaporítja magát, hogy a feladatát maradéktalanul el tudja látni. Ha elkészült, akkor diszkréten félrevonul, és a magjai egészen addig alszanak, amíg újra fel nem bukkannak azok a körülmények (mérgezés, kimerülés), amelyek csírázásra bírják.
Valójában a parlagfű nem allergén! Tömeges allergiát azóta írják a rovására, amióta irtják! Ugyanis azóta nem tudja elvégezni a dolgát, és a szennyező anyagok koncentrációja minden évben magasabb lesz a pollenjeiben emiatt. És valójában nem a növényre vagyunk allergiásak, hanem az általa kiválasztott mérgekre.

Mi a megoldás? Nem kéne kiírtani, hanem hagyni kéne, hogy elvégezze a dolgát!)

Boldog születésnapot kívánok ezúton is ennek a végtelenül bölcs segítőnek, Gyuri bácsinak, aki 2016.április 15-én betölti 88-dik életévét!

A bükkszentkeresztesi füvesember válogatott receptjei mindenféle betegségre IDE kattintva érhető el!

Tekintse meg

Lányos apák

Lányos apák 10 parancsolata, mondanom se kell, hogy röhögőgörcs

1. A leány gyermek élete végéig szűz marad, akkor is, ha felnőtt korában családot alapít. ...