Home / Autó-Motor / Tűsarkúban gokartozott Marenec Fruzsi

Tűsarkúban gokartozott Marenec Fruzsi

Férfias sportágban próbálta ki magát Marenec Fruzsi, ám mindezt a maga rendhagyó módján tette. A SportKlub csinos műsorvezetőnője ugyanis magassarkú cipőben vette fel a versenyt a gokartpályán kollégáival, Világi Péterrel és Pónácz Andrással.

 

Fruzsit mindig is érdekelték az autós sportok, ráadásul mivel már gyerekkorában is fiús lány hírében állt, nem olyan meglepő, hogy gokartozásra adta a fejét. Talán inkább csak a módja, ahogyan végül a volán mögé ült.

„Nem először próbáltam ki magam a pályán, bár magassarkúban valóban ez volt az első alkalom. Kis idő után persze cipőt cseréltem, de sajnos emiatt akkora lemaradással indultam, hogy nem értem be a kollégáimat Pónácz Andást és Világi Petit.  Azonban ez cseppet sem szomorított el, hiszen így is nagyon jól éreztem magam, mert szerintem a legfontosabb maga a játék öröme, nem pedig a győzelem” – osztotta meg gondolatait a MezTelenül riportere.

 

Persze Fruzsi ízig-vérig nő, és habár jó élményként könyveli el a gokartozást, inkább marad a műsorvezetésnél.

 

„Pontosan tudom, mire vagyok képes, de azért nem vagyok az a vakmerő típus, aki mindenbe fejest ugrik, csak hogy bizonyítson. Úgy érzem, így is helyt álltam a fiúkkal szemben, de törékeny nőként természetesen féltem is magam. Úgyhogy azt hiszem, a versenyzést inkább meghagynám az erősebbik nemnek” – tette hozzá mosolyogva Fruzsi.

Ha kíváncsi rá, hogyan vette be a kanyarokat tűsarkúban Maranec Fruzsi, és hogy Világi Péter vagy Pónácz András jobb a volán mögött,  ne hagyja ki a MezTelenül adását március 28-án, 20:30-kor a SportKlubon.

Tekintse meg

kert

Miniatűr kert-kezdőknek is!

Imádom a kreatív dolgokat, főleg, ha azok ilyen egyszerűen kivitelezhetők és meseszépek. Most megmutatom nektek ...