Home / Autó-Motor / Sipos Tomi vadnak született!

Sipos Tomi vadnak született!

Különleges chopperek a DoQ-n

 

Motoros berkeken belül is külön kasztot képeznek a chopperesek: nincs, aki nagyobb szenvedéllyel falná a kilométereket, mint ők. A Különleges chopperek című műsor  a DoQ csatornán a motorozás hívei számára kötelező, de azoknak is, akik szeretnék tudni, mitől döglik a légy… azaz a chopper. Az Irigy Hónaljmirigy Sipos Tomijának nem kell bemutatni az életérzést, ő már a saját álomchopperével, egy 370 kilós, 1500 köbcentis Harley Davidsonnal várja a motoros szezont.

Két nő – Samantha Mason és Deita Hubbard műsorvezetők -, a chopper építés legendás alakjainak kommentjei és több ezer kilométer a világ körül, hogy megtalálják a leggyorsabb, legdögösebb motorokat. Ez a Különleges chopperek a DoQ műsorán! Az egyenként 60 perces adásokban a brit doku-reality készítői alaposan körbejárják azokat a témákat, amelyek a choppereseket a legjobban izgatják. Kevesen tudják, hogy közéjük tartozik az IHM Sipos Tomija is.

„Imádok motorozni hosszú évek óta. Amikor csak tehetem két keréken közlekedem. Nem szoktam szerelgetni, építgetni a motoromat, nem is értek hozzá, és lássuk be, ez a gép úgy tökéletes, ahogy van” – mondta Tomi – „Szerencsésen jutottam hozzá a mostani chopperemhez, ami  maga a csúcs, nem tudnám jobbra váltani. Korábban egy Hondám volt, az is nagy gépnek számított, de azért mégis a Harley az igazi” – árulta el a zenész.

 

Tomi szerencsés, mert a párja szeret mögötte ülni a motoron, és a csapatból hárman is osztják ezt a szenvedélyét.

 

„Uszkó Laci, Molnár Imi és Papp Feri is gyakran két kerékre pattan. Egyszer még egy igazi motoros bandához is hozzácsapódtunk. Úgy éreztem magam, mint a Szelíd Motorosok című filmben, közben szinte a fülemben csengett a dal: Born to be wild” – emlékezett vissza a kisebbik Sipos.

 

Tomi egyetlen szívfájdalma, hogy a közelgő nyári fellépésekre nem tud majd a chopperjével járni, mert ahhoz túl sok jelmezt kell magával vinnie. Azonban ha valaki mellett elhúz egy nagyon dögös chopper, gondoljon arra, hogy talán a leggyorsabb mirigy az!

 

Fotokredit: Lévay Máté

Tekintse meg

no

Női hiszékenység kontra férfi hiszékenység

Az örök kérdés, a megválaszolhatatlan dilemma, az abszolút rizikófaktor. Nők kontra férfiak, ezúttal a hiszékenység ...