Home / Autó-Motor / Autó / Legnagyobb luxus a Mercedesnél

Legnagyobb luxus a Mercedesnél

Ha a legnagyobb luxusban szeretnénk nagy távolságokat megtenni, és közben úgy akarjuk érezni magunkat mint a sztárok, akkor a legjobb választás a speciálisan erre a célra átalakított Mercedes Sprinter Van. Olyan érzésünk támad a beltér láttán, mintha egy luxus lakosztályban lennénk. Ezen autók kereslete egyre csak nő, mivel páratlan kényelmet nyújtanak útközben. Már több vállalat is szakosodott ezen luxus járművek gyártására mint például: a Becker JetVan a Mercedes-Benz Sprinter, a Brabus iBusiness 3D Mercedes-Benz Viano, amely egy multimédiás társalgó 4 keréken, és a Marchi Mobile futurisztikus lakókocsi, hogy csak néhányat említsünk. De most a Lexani Motorcars cég autóját elemezzük ki, amely elsőként kínál a Mercedes-Benz Sprinterhez luxus hálószobát, hogy a hosszú út során kitudja magát pihenni az ember.


Ez az ultra-luxust biztosító Lexani Mercedes-Benz luxus turistabusz szerény külsejével ellentétben, belül egy lakosztály található, a legfinomabb anyagok felhasználásával, hasonlóan, mint a luxus jachtokon és magánrepülőgépeken.


A jármű lenyűgöző keveréke a technikának, a luxusnak és a művészetnek, melyek keveredése a tökéletes utazási élménnyel egyenlő. A Mercedes-Benz Sprinterben luxus motoros ülések vannak, egyedi fa kerettel, 1000 wattos Alpine audiorendszer, luxus bárral, melynek a dizájnját a cég fejlesztette ki, energiatakarékos LED világítás az utastérben, Bose audiorendszer, plüss szőnyeg, telefon rendszer, és Playstation, amivel egy 46 “-os LED TV-n vagy/és két 19” LED TV-n lehet játszani.


Természetesen az autót teljesen testre lehet szabni. Opcionális szolgáltatások: a 22 “Lexani kerék és gumiabroncs csomag, üzlet sarok faxgéppel,  Wi-Fi hálózat,  Apple iPad dokkolóval, egyéni logo hímzése a fejtámlába, Lexani platina hűtőrács, és elektromos redőnyök, csak egy pár opcíó a sok közül.

Amúgy a képen látható luxus autó ára 300.000 dollár, ami kb. 66,5 millió forint.

Tekintse meg

berhaz

A budapesti bérházak a legstrapabíróbbak

Budapest történelmi hangulatú utcái világi szinten híresek, rengetegen jönnek megcsodálni őket. Már túléltek két világháborút ...