Home / Autó-Motor / Elektromos csónak-káddal

Elektromos csónak-káddal

Kényelem, pihenés és gyönyörű táj, miközben egy forró kádban ülünk, körbevéve vízzel. Közben iszogatás, zene hallgatás, és kényelmes csónakázás a barátainkkal, szeretteinkkel egyszerre, egyidőben az új forradalmi Hot Tub csónakban. A csónak Seattle-ben lett megtervezve és elő állítva egy olyan hajókészítő mester keze álltal, aki lakóhajókra specializálódott. A hajó tulajdonképpen egy elektromos csónak, amelynek a fedélzetén egy 8 láb hosszú pezsgőfürdő van a közepén.

A kád elhelyezéséből adódóan nagyon stabil a vízijármű. Ideális szórakozásra és kikapcsolódásra a vízen, mozgó vagy álló helyzetben egyaránt. A 16-láb hosszú “Hot tube boat” 6 felnőtt egyidejű befogadására képes. A fából készült hajó jól fel van szerelve. Vízálló 5 wattos hangszórók , négy rejtett jég láda az italoknak, tikfa ki és be lépő, és egy 24 V-os elektromos motor hajtja, melynek az utazó sebessége 5 mérföld a nyugodt vízen. A kormányzást egy joystick segítségével oldották meg. Azonban ez a 12,5 millió forintos elektromos hajó új értelmet ad a pezsgőfürdőzésnek.

Ezt a hajót, úgy tervezték, hogy a terhelési határa 6 felnőtt és 950kg-nak megfelelő vízet bírjon el. A pezsgőfürdő melegen tartásáról egy dízelüzemű kazán gondoskodik amely akár 40 ° C-ig is melegítheti a vízet.

Továbbá, a hajó akkumulátora 10 órányi használatot bír, de egy egész estés töltés után – amelyet hálozatról is tölthetünk – folytatódhat a medencés party a vízen

VIDEÓ

Tekintse meg

berhaz

A budapesti bérházak a legstrapabíróbbak

Budapest történelmi hangulatú utcái világi szinten híresek, rengetegen jönnek megcsodálni őket. Már túléltek két világháborút ...