Home / Autó-Motor / Autó / Cadillac CTS: ráncok felvarrva

Cadillac CTS: ráncok felvarrva

Megérkezett a Cadillac középkategóriás luxusautójának 2013-as modellévre szánt új verziója.

 

Az amerikai gyártó 2003-ban dobta piacra az első generációs Cadillac CTS-t, mellyel nem titkoltan az volt a célja, hogy az amerikai piacon egy kevés borsot törjön az Audi A6, a BMW 5-ös sorozat, illetve a Mercedes E-osztály orra alá. Aztán 2008-ban bemutatkozott a második generációs CTS, most pedig megérkezett ennek a modellnek a ráncfelvarrt, vagyis enyhén modernizált új kiadása.

 

A négyajtós, kupé és kombi karosszériaváltozatban készülő Cadillac CTS 2013-as verziója elsősorban az átdolgozott hűtőrácsról ismerhető fel, ezenkívül pedig három új szín is megjelent a gyári palettán: Glacier Blue, Silver Coast, Summer Gold. További újdonság, hogy bővült az alapfelszereltség, így már az összes CTS-hez alapáron jár a távoli indítási rendszer, ezenkívül pedig a fékekhez is hozzányúltak a fejlesztők.

 

A legolcsóbb CTS-ben egy 3000 köbcentiméteres V6-os benzinmotor teljesít szolgálatot a maga 270 lóerős teljesítményével, melynek nagytestvére, a 3,6 literes és ugyancsak V6-os erőforrás 318 lóerőt képes produkálni. A csúcson a 6,2 literes V8-as motor tanyázik, melynek 556 lóerős teljesítménye minden körülmények között kiváló előzési potenciált biztosít a sofőr számára.

 

Tekintse meg

berhaz

A budapesti bérházak a legstrapabíróbbak

Budapest történelmi hangulatú utcái világi szinten híresek, rengetegen jönnek megcsodálni őket. Már túléltek két világháborút ...