Home / Autó-Motor / Bringázz stílusosan: itt a D&G bicikli

Bringázz stílusosan: itt a D&G bicikli

Akinek nemcsak az öltözködés, hanem a sportolás terén is fontos a divatos megjelenés, gyorsan lecsaphat erre a kétkerekűre.

 

Domenico Dolce és Stefano Gabbana közös vonása, hogy mindketten rajonganak nemcsak a divatért, hanem a sportért és egyben az egészséges életmódért. És hogy ez mennyire nem egyszerűen csak levegőbe beszélés, nos annak ékes bizonyítéka a híres olasz designer páros első biciklije, melyen aztán rendkívül stílusosan tekerhetünk, és hagyhatjuk magunk után a kilométerek tucatjait.

 

A Dolce & Gabbana Animalier Bicycle névre keresztelt bringa legfontosabb ismertetőjele a leopárd mintás festés, mely egyértelműen garanciát jelent arra, hogy ezzel a kétkerekűvel tulajdonosa abszolút ki fog tűnni a városi betondzsungelből. A természetesen női vázas drótszamár nagyméretű, tizennyolc colos kereken gurul, és mivel egyetlen fix sebességi áttétele van, emelkedőn igazi kihívást jelenthet a hajtása.

 

Az extrák közül mindenképpen említést érdemel a valódi bőrrel bevont és rúgókkal megspékelt ülés, az apró 24 karátos arany díszítések, a Dolce & Gabbana logóval díszített fekete csengő és a műanyag bevonatot kapott alumínium kosár, mely az első kormányon kapott helyet. Az old-school módra dinamós világítást felvonultató Dolce & Gabbana Animalier Bicycle limitált példányszámban készül, így nem árt sietni a vásárlással: a divatos női bicikli 1700 eurós, vagyis átszámítva közel 500 ezer forintos áron kapható a világ nagyvárosaiban található Dolce & Gabbana boltokban.

 

Tekintse meg

berhaz

A budapesti bérházak a legstrapabíróbbak

Budapest történelmi hangulatú utcái világi szinten híresek, rengetegen jönnek megcsodálni őket. Már túléltek két világháborút ...