Home / Autó-Motor / Autó / 2014 Audi RS7

2014 Audi RS7

Esztétikus design, innovatív technológia és lenyűgöző sportosság. Néhény jellemző, melyek kombinációjából készítette az Audi a vadonatúj RS 7 Sportbacket. Ez a nagy méretű ötajtós kupé az Audi legújabb sportautója, amit a közutakon is legálisan használhatunk majd 2014-től. Ez a jármű nem csak a külsejével kápráztatja el a rajongókat, hanem kiemelkedő teljesítményt nyújt maximális hatékonysággal.

Az Észak-Amerikai Nemzetközi Autó Shown, Detroitban leplezték le 2013 januárjában, ahol olyan neves autógyárak leendő sorozatban gyártandó autóit is láthattuk, mint a Bentley, az új Mercedes-Benz E-osztály kupé és kabrió, valamint a 2014-es Chevrolet Corvette Stingray. Az RS7 Sportbacket egy 4000 köbcentis TFSI motor hajtja előre 560 lóerővel, amely 0-100 km / h-ra 3,9 másodperc alatt gyorsítja fel.

A sebesség korlátozó elektronikát a vezető saját döntése alapján kikapcsolhatja és akár a 305 km/h -ás végsebességet is elérheti. Az izgalmas teljesítmény ellenére, az RS 7 Sportback alap felszereltségei közé tartozik az állandó négykerék meghajtás másnéven quattro, polirozott, könnyű, 20-colos kerekek, lenyűgöző 7 küllős dizájnnal és az átlag fogyasztás mindössze 9,8 liter 100 kilométerenként.

Figyelemre méltó az a csúcs-technológia, amely segíti a takarékos közlekedést a RS 7 Sportbackkel. A Cylinder On Demand (COD) rendszer, inaktiválja a hengereket alacsony és közepes fordulatszámon elektromos rásegítést biztosít a kocsi tovább haladásához.

Továbbá, a szabványos 8-fokozatú tiptronic váltó át lett hangolva a kocsi sportos karakteréhez és a lökhárító is jellegzetes fényes fekete védőrácsot kapot, valamint az alkatrészek egy része matt alumínium színt kaptak.

Az utazás is személyre szabhatóvá válik az Audi exkluzív programjával, amelybe a kocsi színe is beletartozik és 10 különböző szín közül választhatunk, és akár matt hatást is elérhetünk a színválasztásunkkal. Micsoda autó. Most már csak az a kérdés, hogy hogyan lehet rá pénzünk? Talán kezdjünk el pókerezni? Ahhoz meg is kellene tanulni a póker szabályait. Vagy találni egy jó pókeres oldalt. Ahhoz, hogy pókerezni tudj, kattints ide

Tekintse meg

berhaz

A budapesti bérházak a legstrapabíróbbak

Budapest történelmi hangulatú utcái világi szinten híresek, rengetegen jönnek megcsodálni őket. Már túléltek két világháborút ...